Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У жахливій аварії на Волині загинуло двоє людей (Фото)

Волинь-нова

У жахливій аварії на Волині загинуло двоє людей (Фото)

16 грудня о 08:10 до Служби 101 надійшло повідомлення про те, що на автодорозі поблизу села Кременець Рожищенського району в результаті дорожньо-транспортної пригоди зіткнулися легковий автомобіль «Опель-вектра» та бус «Фольксваген»

Внаслідок ДТП  53-річний пасажир легкового автомобіля загинув на місці події, а ще троє людей були заблоковані у понівеченому автомобілі, повідомляє ДСНС.

За допомогою шанцевого інструменту та гідравлічних ножиць рятувальники демонтували пошкоджені елементи легкового автомобіля, вивільнили водія та пасажира й передали до рук медиків, а ще один пасажир зумів вибратися самотужки.

Для проведення аварійно-рятувальних робіт були направлені співробітники 3-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста  Рожища. За допомогою шанцевого інструменту та гідравлічних ножиць вони демонтували пошкоджені елементи легкового автомобіля, вивільнили водія та пасажира й передали до рук медиків, а ще один пасажир зумів вибратися самотужки. Водій легкового авто помер у кареті швидкої допомоги дорогою до лікарні, а двоє чоловіків 1994 р.н. госпіталізовані у важкому стані та стані середньої важкості. Насамкінець співробітники ДСНС вилучили тіло загиблої людини. 

Telegram Channel