Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Спочатку чубляться – а потім любляться: Саакашвілі написав листа Порошенку з пропозицією примирення

Для повного щастя не вистачає три по 50…

Фото з Youtube.

Волинь-нова

Спочатку чубляться – а потім любляться: Саакашвілі написав листа Порошенку з пропозицією примирення

Невже справді хоче бути прем’єром?

Лідер «Руху нових сил»  Міхеіл Саакашвілі написав приватного листа президенту Петру Порошенку з пропозицією примирення. Таку інформацію підтвердив лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко у Facebook, інформує «Українська правда».

Гриценко закликав прихильників Саакашвілі не докоряти йому через цей крок і враховувати ситуацію, в якій він опинився.

«Погодьтеся, Михайлові важко, надзвичайно важко. Звідси і зриви, і помилки, і завищено-неадекватні оцінки настроїв у країні, яку Михайло вважає тепер рідною, але об’єктивно він ще далекий від її глибокого розуміння».

«Приватний лист від Саакашвілі Президенту України, його заява про необхідність переговорів з Порошенком в інтересах країни, публічний заклик вийти на черговий марш, у якому вже жодного разу не згадується прізвище Порошенка, натомість критика адресується узагальнено «владі» – такі кроки Михайла виявилися несподіваними для багатьох із його прихильників, які вбачали в Саакашвілі потужний таран, який от-от знесе разом з кріслом «баригу на Банковій», – написав Гриценко.

«Погодьтеся, Михайлові важко, надзвичайно важко. Звідси і зриви, і помилки, і завищено-неадекватні оцінки настроїв у країні, яку Михайло вважає тепер рідною, але об’єктивно він ще далекий від її глибокого розуміння», – висловив свою думку політик. 

Прес-служба Саакашвілі не відповіла на запит «Української правди» щодо зазначеного листа. Адміністрація президента також проігнорувала запит.

Як повідомлялось, раніше Саакашвілі заявив, що готовий йти на переговори з президентом України Петром Дорошенком, а також, що не має президентських амбіцій, але готовий очолити український уряд.

Водночас він повоторив заклик вийти на черговий «Марш за імпічмент» та перерахував низку питань у переговорах з усіма політичними суб’єктами, включно з Банковою, у яких, за його словами, не може бути жодних компромісів. 

Telegram Channel