Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
15-й школі Луцька виповнилось 55

Волинь-нова

15-й школі Луцька виповнилось 55

Сьогодні у Палаці культури відбулися урочистості з нагоди 55-річчя загальноосвітньої школи № 15

Привітати колектив закладу з ювілеєм завітали секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, радник міського голови Ігор Поліщук, перший заступник міського голови Григорій Недопад, заступник міського голови Костянтин Петрочук, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, начальник управління освіти Зіновія Лещенко.

Директор навчального закладу Олег Гребенюк розповів про історію школи, успіхи її учнів та педагогів. За його словами, з цього навчального закладу вийшло багато відомих лучан. Він зауважив, що цьогоріч вдалося, завдяки міській владі, відремонтувати дах навчального закладу.

Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт висловив слова вдячності педагогам і вручив Подяки міського голови за сумлінну працю, високий професіоналізм, забезпечення високого рівня освітньої підготовки підростаючого покоління, вдосконалення навчально-виховного процесу, а також з нагоди 55-річчя від дня заснування комунального закладу “Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 15 Луцької міської ради” вчителю початкових класів Ользі Герасимюк, вчителю англійської мови Наталії Гусак, вчителю біології Лілії Мироновій.

Цьогоріч у ЗОШ № 15 відремонтували дах. У наступному році планують відремонтувати актовий зал.

Випускником загальноосвітньої школи № 15 є й радник міського голови, депутат міської ради Ігор Поліщук. Звертаючись до присутніх, він сказав: «Я пишаюся тим, що від першого до останнього класу навчався у цій школі. Безмежно вдячний своїм педагогам за ті знання, які вони мені дали, життєвий досвід, мудрість. Дякую і своїм однокласникам за чудову атмосферу, яку ми створювали у класі. Для мене ця школа рідна ще й тим, що тут працює моя мама. Вона прийшла сюди після завершення університету”. Ігор Поліщук зазначив, що навчальний заклад завершили багато відомих нині людей, серед яких, спортсмени, науковці, політики, бізнесмени.

Радник міського голови зауважив, що міська влада приділяє особливу увагу закладам освіти. За його словами, цьогоріч у ЗОШ № 15 відремонтували дах. У наступному році планують відремонтувати актовий зал.

Завершився захід святковим концертом, повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Telegram Channel