Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Найкращі господарі з 5 районів Волині та Рівненщини поїхали у Луцьк до Євгена Дудки

Керівник «Волинь-зерно-продукту» Євген Дудка вважає, що будь-яку серйозну справу робити краще, коли в тебе та в людей навколо – хороший настрій.

Фото Валерія МЕЛЬНИКА («Урядовий кур’єр»).

Волинь-нова

Найкращі господарі з 5 районів Волині та Рівненщини поїхали у Луцьк до Євгена Дудки

Зокрема, лідери районної, сільських, селищних громад Горохівщини побували на зустрічі з керівником групи компаній «Вілія»

Ділове спілкування відбулося  у головному офісі групи кампаній ТМ «Вілія» у місті Луцьку. Його традиційно ініціював лідер «Вілії» Євген Дудка. На запрошення пана Євгена прибули сільські, селищні голови, очільники  Горохівського, Ковельського, Млинівського, Турійського, Рожищенського районів,  на територіях яких працює «Вілія».  

Від горохівської територіальної громади на традиційній передноворічній зустрічі побували голова Горохівської районної ради Тарас Щерблюк, Мар’янівський селищний голова Микола Климчук, Ватинський, Звиняченський,  Мирненський, Пустомитівський, Терешківцівський сільські голови  Віктор Капітула, Тетяна Панасюк,   Зоя Клибанська, Ярослав Зеленський і Тамара Войтович.

Товариство забезпечує людей роботою, платить учням-відмінникам стипендії, ремонтує дороги, на вигідних кредитних умовах допомагає фермерам, тощо.  

На території Горохівщини  хазяйновитим обличчям «Вілії» є  ТзОВ  «Волинь-Зерно-Продукт», яке впродовж 2017 року сплатило  в районний бюджет  більше 10-ти мільйонів гривень ПДФО від земельних паїв і заробітної плати найманих працівників.  Товариство забезпечує людей роботою, платить учням-відмінникам стипендії, ремонтує дороги, на вигідних кредитних умовах допомагає фермерам, тощо.  

Учасники зустрічі підбили підсумки здійсненого, заглянули ідеями у наступний рік. Від представників Горохівського району слово мав голова Горохівської районної ради Тарас Щерблюк, який подякував Євгенові Дудці за співпрацю, вболівання за землю, селян і громади. Керівники обговорили перспективу відкриття у селищі  Мар’янівці хлібоприймального пункту, тваринницької ферми та ряд інших справ. Багато їх, зі слів Тараса Щерблюка, готовий співфінансувати районний бюджет.

Лія ЛІС.

Telegram Channel