Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Погода: на Ганни отримують сигнал із небесної канцелярії на півроку наперед (Карти гідрометеоцентру і пісня)

Прогноз погоди на 22 грудня.

Карта – Український гідрометеоцентр.

Волинь-нова

Погода: на Ганни отримують сигнал із небесної канцелярії на півроку наперед (Карти гідрометеоцентру і пісня)

За прогнозом чергового інженера-синоптика Волинського обласного гідрометеоцентру Світлани Дриганюк сьогодні, 22 грудня, буде хмарно, часом сніг, мокрий сніг

На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7 – 12 метрів за секунду. Температура повітря по області вдень – від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла.

За багаторічними спостереженнями, найтепліше 22 грудня було у 1989-му році – плюс 9,5 градуса, найхолодніше – 1969-го – мінус 21,0 градуса.

Такою буде погода сьогодні на Волині.
Такою буде погода сьогодні на Волині.

Найтепліше 22 грудня було у 1989-му році – плюс 9,5 градуса, найхолодніше – 1969-го – мінус 21,0 градуса.

Народний прогноз погоди:

22 грудня відзначається день зачаття матері Пресвятої Богородиці. У народі цей день називався Ганна Зимова. Це найкоротший день у році, коли зима встановлюється остаточно.

Якщо на Ганну Зимову сонячно і світло, то 31 грудня буде ясно і морозно, а якщо похмуро і на деревах іній – на похмуре і тепле новоріччя.

За цим днем визначали погоду на півроку вперед: сніг – на дощ, заметіль – на вітер з дощем, мороз – на ясну погоду, відлига – на теплий дощ.

Прогноз погоди на завтра:

23 грудня буде хмарно, часом сніг, мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7 – 12 метрів за секунду. Температура повітря по області: вночі – від 5 градусів морозу до нуля, вдень – від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла.

 

Telegram Channel