Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
Через оковиту знову скалічив товариша

Волинь-нова

Через оковиту знову скалічив товариша

Учора, 21 грудня, в обласному центрі 29-річний місцевий житель ледь не вкоротив віку 38-річному лучанину. Зловмисника поліцейські затримали в порядку ст. 208 КПК України. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, мова йде про замах на умисне вбивство

Як повідомили у секторі комунікації поліції Волинської області, поліцейські з’ясували, що напередодні хлопці розпивали в компанії спиртне. Згодом, між чоловіками виникла сварка, під час якої 29-річний лучанин декілька разів вдарив свого 38-річного знайомого кухонним ножем. Потерпілого госпіталізували.

Між чоловіками виникла сварка, під час якої 29-річний лучанин декілька разів вдарив свого 38-річного знайомого кухонним ножем. Потерпілого госпіталізували.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 КПК України. Нині, вирішується питання щодо оголошення йому підозри у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, йдеться про замах на умисне вибивство, та обрання міри запобіжного заходу.

Telegram Channel