Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
В Італії з'явилися різдвяні набори, які дозволять віруючим самим отримувати благословення

Волинь-нова

В Італії з'явилися різдвяні набори, які дозволять віруючим самим отримувати благословення

Церковний прихід північноіталійського міста Кастелланца почав роздавати своїм парафіянам спеціальні різдвяні набори, які дозволять віруючим самим отримувати благословення на дому

Як повідомляє РИА Новости в набір входять свічка, маленька пляшечка зі святою водою, інструкція з благословення, лист з поздоровленнями від архиєпископа та традиційний конверт для пожертвувань.

За його словами, ініціатива товариства святих Юлія і Бернарда пов'язана з сімейним характером головного християнського свята.

«Ми запропонували цей формат з урахуванням досвіду попередніх двох років, коли практика відвідування священиком сімей нашого міста зіткнулася з деякими складнощами», – заявив парафіяльний священик Вальтер Маньї.

В в набір входять свічка, маленька пляшечка зі святою водою, інструкція з благословення, лист з поздоровленнями від архиєпископа та традиційний конверт для пожертвувань.

По-перше, зазначив він, це пов'язано з зимовими холодами, по-друге, з тим, що багато родин збираються разом, залишаючи майже половину будинків порожніми.

«Так глави сімейств отримають можливість благословити своїх рідних у власному будинку в найбільш підходящий момент, переважно протягом дев'яти днів перед Різдвом, можливо, перед вертепом», – сказав священик.

Telegram Channel