Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Нік Вуйчич став батьком двійнят

Волинь-нова

Нік Вуйчич став батьком двійнят

Цей рік видався особливим для багатьох знаментих пар, які народжували двійнят та близнят, такі як: Бейонсе і Джей Зі, Джордж і Амаль Клуні, Кріштіану Роналду і Джорджина Родрігес та інші

 

 До цієї компанії приєднався і знаменитий на весь світ встралійський письменник і мотиваційний оратор Нік Вуйчич, який народився без кінцівок в силу рідкісного генетичного захворювання. Його дружина Канае Міяхара подарувала йому двох дочок - Олівію і Еллі.

Про цю новину сповістив сам Вуйчич на своїй сторінці Facebook.

 

 Про цю новину сповістив сам Вуйчич на своїй сторінці Facebook: «Дякую кожному з вас за вашу любов і молитви! Малятка Олівія і Еллі народилися прямо в мамин день народження, кожна вагою трохи більше двох кілограмів. Мама і дівчатка почуваються чудово. Дякую Боже!»

Нагадаємо, Нік Вуйчич познайомився з Канае Міяхара, батько якої - японець, мама - мексиканка, на одному зі своїх виступів. 12 лютого 2012 роки вони одружилися, 13 лютого 2013 року в них народився перший син - Кійосі Джеймс Вуйчич, а 7 серпня 2015 року - другий, Деян Леві. Обидва хлопчики абсолютно здорові. 

Telegram Channel