Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Поліція спрацювала оперативно

Волинь-нова

Поліція спрацювала оперативно

У Володимирі-Волинському невідомі побили та пограбували 47-річного жителя Хмельницької області. Поліцейські оперативно встановили та затримали зловмисників. За фактом розбійного нападу слідчі розпочали кримінальне провадження.

Пригода трапилася учора, 22 грудня, на одній із вулиць Володимира-Волинського. Двоє невідомих нанесли тілесні ушкодження 47-річному жителю Хмельницької області, окрім цього у чоловіка правопорушники відібрали два мобільні телефони. Потерпілого госпіталізували. Про це повідомляється на офіційному порталі Волинської поліції.

Поліція оперативно встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетні жителі Турійського району, 21 та 20 років 

Поліція оперативно встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетні жителі Турійського району, 21 та 20 років. До слова, один з них уже притягувався до кримінальної відповідальності. Мобільні телефони правоохоронці вилучили. Уже відомо, що зловмисники також скоїли ще два пограбування на території міста та вчинили хуліганство.

«Зловмисників затримали у порядку ст. 208 КПК України. За фактом розбійного нападу слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України. Після оголошення затриманим підозри в інкримінованому злочині буде вирішуватись питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу», - повідомив Петро Шпига, начальник ГУНП у Волинській області.

Санкція статті передбачає від семи до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

Сектор комунікації поліції Волинської області.

Telegram Channel