Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Красуня-поліцейська самостійно затримала 36-річного злодія

Інспекторка Зоряна – «гроза» крадіїв!

Фото із сайту «Високий замок».

Волинь-нова

Красуня-поліцейська самостійно затримала 36-річного злодія

Отакі дівчата бережуть наш спокій!

Львівська патрульна Зоряна Голдик, прямуючи на службу, самотужки затримала підозрюваного в крадіжці з проникненням. Про це повідомляє «Високий замок» із посиланням на прес-службу патрульної поліції Львова.

Подія трапилась у п’ятницю, 22 грудня, ввечері. «Близько 19:00 патрульна 2 батальйону, йдучи на службу вулицею Жемчужникова, почула крики чоловіка: «Тримайте злодія!» Інспекторка Зоряна Годлик, керуючись ст.12 (Безперервне виконання своїх службових обов’язків) ЗУ «Про Національну поліцію», негайно відреагувала і затримала особу», – йдеться у повідомленні патрульних.

Йдучи на службу, почула крики чоловіка: «Тримайте злодія!»

За словами заявника, затриманий вчинив крадіжку з його комірки. На місце події патрульна викликала своїх колег та слідчо-оперативну групу. При 36-річному чоловікові виявили два електроінструменти. Замок в приміщення комірки був пошкоджений.

Потерпілий написав заяву. Підозрюваного помістили в ізолятор тимчасового тримання. Йому загрожує кримінальна відповідальність за крадіжку із проникненням. Санкція передбачає позбавлення волі від 3 до 6 років.

Telegram Channel