Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Тіла загиблих діставали рятувальники

Волинь-нова

Тіла загиблих діставали рятувальники

До Служби порятунку в Рівненській області надійшло повідомлення про смертельну дорожньо-транспортну пригоду на автошляху Рівне – Костопіль поблизу села Стара Любомирка Костопільського району

На місце надзвичайної події терміново прибули співробітники аварійно-рятувального загону спецпрезначення обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій. За допомогою інструментів вони дістали із розтрощеного салону тіла двох загиблих чоловіків - водія і пасажира легковика. Як з'ясувалося в ході слідства, 43-літній водій авто «Geely» під час обгону не впорався з керуванням і зіткнувся з маршрутним автобусом «Mercedes» сполученням «Рівне–Володимирець». Це коштувало життя і йому, і його попутнику.

В автобусі перебував лише водій – 56-річний мешканець Здолбунова. Він отримав незначні травми і був госпіталізований до райлікарні. 

43-літній водій авто «Geely» під час обгону не впорався з керуванням і зіткнувся з маршрутним автобусом «Mercedes» сполученням «Рівне–Володимирець».

За частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель двох осііб.

У дорожньо-транспортній пригоді загинули і двоє військовослужбовців – капітан і сержант Рокитнівського райвійськкомату. Причини трагедії з’ясовують слідчі.

Валентин СТАВСЬКИЙ

Telegram Channel