Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
В Києві протест проти протестів

Українська правда

В Києві протест проти протестів

У центрі столиці України проходить акція противників щотижневих протестів Саакашвілі

У Києві біля Стели Незалежності проходить акція Кава на Хрещатику, організована противниками щотижневих протестів Міхеїла Саакашвілі. Про це з посиланням на Українську правду повідомляє Новое время.

Представники Нацкорпусу повісили на стінах ТЦ Глобус величезний плакат з написом «Мішу в Грузію, Петю в Гагаузію» 

Учасники акції принесли з собою чай і печиво, спілкуються. Всього на захід зібралися кілька сотень людей. Представники Нацкорпусу повісили на стінах ТЦ Глобус величезний плакат з написом «Мішу в Грузію, Петю в Гагаузію». Присутні на підтримку Саакашвілі активісти на учасників акції не звернули особливої уваги, назвавши їх провокаторами.

Нагадаємо, 17 грудня прихильники лідера РНС Міхеїла Саакашвілі здійснили спробу штурмувати Жовтневий палац на вулиці Інститутській, що вилилося в зіткнення з правоохоронцями. У Жовтневому палаці Саакашвілі планував облаштувати координаційний штаб. Зіткнення з правоохоронцями він назвав провокацією. Національна гвардія повідомила, що в результаті зіткнень біля Жовтневого палацу в Києві постраждали 60 її бійців, 15 з них були госпіталізовані. За фактом зіткнень поліція відкрила три кримінальні провадження.

Telegram Channel