Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Рівненська поліція добряче попрацювала

Волинь-нова

Рівненська поліція добряче попрацювала

Перед вихідними правоохоронці здійснили ряд затримань

Напередодні вихідних поліцейські у Млинівському, Корецькому, Рівненському районах та обласному центрі вилучили кастет, пістолет, марихуану та метамфетамін. Про це повідомляє портал Радіо Трек.

За обома фактами розпочато досудове розслідування у відкритих кримінальних провадженнях за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України 

Близько першої ночі у селі Велика Омеляна поліцейські зупинили автомобіль «ВАЗ 2107» під керуванням 19-річного місцевого жителя. Під час поверхневого огляду правоохоронці у нього вилучили паперовий згорток із марихуаною. У цей же час патрульні поліцейські на вулиці Павлюченка у Рівному під час поверхневої перевірки виявили у 29-річного рівнянина поліетиленовий пакет із метамфетаміном. Слідчо-оперативна група наркотики вилучила. За обома фактами розпочато досудове розслідування у відкритих кримінальних провадженнях за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України. Наркотичні речовини скеровуватимуть на експертизу.

Також працівники сектора реагування патрульної поліції у Корці під час особистого огляду 34-річного жителя районного центру виявили пістолет CARRERA калібру 9 мм. За цим фактом проводиться перевірка. Вилучену зброю поліцейські направлять на експертизу.

Telegram Channel