Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Злочинці «погоріли», бо не дивилися… «Сімпсонів»

Дивіться мультики!

Фото з Youtube.com

Волинь-нова

Злочинці «погоріли», бо не дивилися… «Сімпсонів»

Поліція Південного Йоркшира змогла знайти понад 20 правопорушників, які переховуються, за допомогою фальшивих сертифікатів на подарункові різдвяні кошики з продуктами

Про це пише «The Independent», інформує «Високий замок». Співробітники поліції розіслали за імовірними адресами злочинців запрошення отримати безкоштовні продуктові набори, в які входило шампанське, вино, пудинг та інші делікатеси.

Тим, хто зацікавився, пропонувалося узгодити час доставки подарунка, однак замість подарункової корзини до них приїжджали поліцейські.

В результаті поліція виявила підозрюваних в пограбуваннях, розбої, шахрайстві, порушенні правил водіння, наркоторгівлі і сексуальних домаганнях. Більшості виписали штрафи, одну людину затримали.

Такий самий метод пошуку правопорушників був показаний в одному з епізодів мультфільму «Сімпсони».

Такий самий метод пошуку правопорушників був показаний в одному з епізодів мультфільму «Сімпсони». Начальник поліції Спрінгфілда розіслав злочинцям запрошення на роздачу безкоштовних моторних човнів; на це попався Гомер Сімпсон, який не сплатив штрафи за неправильну парковку.

Схожий трюк з приманкою для злочинців використовувався поліцейськими і раніше: у 2011 році британська поліція затримала в Честерфілді 19 осіб після розсилки правопорушникам запрошень на безкоштовне пиво. У 2009 році американські поліцейські знайшли вісім злочинців за допомогою розсилки листів про можливий виграш автомобіля BMW.

Telegram Channel