Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Луцьку найближчим часом капітально відремонтують 50 ліфтів

Волинь-нова

У Луцьку найближчим часом капітально відремонтують 50 ліфтів

ТОВ «Арм-еко» із міста Рівне займатиметься ремонтом непрацюючих ліфтів у луцьких багатоповерхівках

Як повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради, про це стало відомо у п’ятницю на сесії міської ради під час обговорення проекту бюджету міста Луцька на 2018-й рік.

У 2018 році загалом у місті планують відремонтувати приблизно 100 ліфтів. Загальна вартість ремонтних робіт - 2,5 мільйона гривень.

У відповідь на запитання депутата Миколи Романюка, яке стосувалося виділення коштів на ремонт ліфтів у Луцьку через їхній аварійний стан, радник міського голови, депутат Ігор Поліщук повідомив, що департаментом житлово-комунального господарства було укладено договір із рівненським підприємством «Арм-еко», згідно з яким це підприємство у луцьку проведе капітальний ремонт 50-ти ліфтів. За його словами, уже відремонтовано 2 ліфти, відтак процес ремонту ліфтів прискориться. За потреби депутати внесуть пропозицію щодо дофінансування цих робіт.

Директор департаменту ЖКГ Юрій Крась наголосив, що у 2018-му році загалом у місті планують відремонтувати приблизно 100 ліфтів. Загальна вартість ремонтних робіт - 2,5 мільйона гривень.

Telegram Channel