Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
На Ратнівщині визначилися з перевізниками

Волинь-нова

На Ратнівщині визначилися з перевізниками

Перший заступник голови Ратнівської районної державної адміністрації Євген Савлук провів  засідання конкурсного комітету з визначення перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території району

Сайт райдержадміністрації повідомляє, що про перелік об’єктів, які винесені на конкурс та їх характеристики  проінформував присутніх секретар комітету, головний спеціаліст відділу транспортних перевезень філії «Волинський державний обласний навчально-курсовий комбінат» УДП «Укрінтеравтосервіс» Роман Мрочко.

На засіданні розкривались конверти №1,2,3, в яких знаходились заяви перевізників-претендентів на участь у конкурсі з перевезення пасажирів на міському маршруті загального користування та інформація на який об’єкт конкурсу подав документи перевізник-претендент.

На засіданні розкривались конверти №1,2,3, в яких знаходились заяви перевізників-претендентів на участь у конкурсі з перевезення пасажирів на міському маршруті загального користування та інформація на який об’єкт конкурсу подав документи перевізник-претендент. Документи подали, зокрема,  такі перевізники: Олександр Дудка, Валентин Луць, Ірина Цимбалюк.

За рішенням конкурсного комітету було одноголосно визначено переможців конкурсу з наданням права здійснювати перевезення пасажирів терміном на п’ять років  по наступних маршрутах :

 1) № 1205 «Гута – Ратне»; № 1219 «Ратне – Адамівка»; № 1222 «Гута – Заболоття»; № 1223 «Заболоття – Ратне» ( перевізник – Валентин Луць);   

2) № 1224 «Гута – Ратне» (із заїздом в с. Тур); № 1218 «Ратне – Тур»; № 1225 «Ратне – Заболоття» (із заїздом в с. Тур); № 1223 «Заболоття – Ратне», № 1205 «Гута – Ратне»; № 1226 «Гута – Заболоття» (із заїздом в с. Тур)  (перевізник – Олександр Дудка);  

3) № 1227 «Датинь – Запілля»; № 1228 «Датинь – Ратне»; № 1229 «Ратне – Датинь» (із заїздом в с. Адамівку) ( перевізник – Ірина Цимбалюк).

Олена ВОЛИНЕЦЬ

Telegram Channel