Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
В Індійському океані врятували поляка, який більше півроку дрейфував у човні з кішкою

Волинь-нова

В Індійському океані врятували поляка, який більше півроку дрейфував у човні з кішкою

Біля берегів французького острова Реюньйон, що поблизу Мадагаскару, врятували польського мандрівника, який каже, що 7 місяців дрейфував Індійським океаном на зламаній шлюпці

Про це пише Громадське з посиланням на Le Parisien.

25 грудня човен помітив власник яхти, який перебував недалеко від острова. Він повідомив рятувальників і вони підібрали мандрівника.

Чоловік, який назвав себе Збігнєв Рекет, розповів, що у минулому отримав грін-карту і переїхав у США. Там він вирішив подорожувати і вирушив до Індії, де купив човен, на якому мандрував Індійським океаном.

У шляху човен зламався і його занесло у невідомому напряму, чоловік дрейфував у океані близько 7 місяців.

За цей час термін дії його грін-карти вичерпався. Останнім місцем, де проживав поляк, були Коморські острови, звідти він вирішив плисти до ПАР на своєму човні.

Однак, у шляху човен зламався і його занесло у невідомому напряму, чоловік дрейфував у океані близько 7 місяців. «Кілька разів я бачив сушу, але мені не вдавалося туди вирулити, — каже Рекет.

Весь час чоловік харчувався локшиною, місячний запас якої взяв із собою, та рибою, яку ловив в морі. У човні з ним був кіт Саміра, який прибився до нього на Коморських островах.

Після того, як його врятували, чоловік вирішив залишитись на острові Реюньйон.

Telegram Channel