Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Президент Росії заявив, що вибух у супермаркеті Санкт-Петербурга - теракт.

Волинь-нова

Президент Росії заявив, що вибух у супермаркеті Санкт-Петербурга - теракт.

Внаслідок інциденту травмовано десятьох осіб

27 грудня, ввечері у супермаркеті «Перекресток» в російському Санкт-Петербурзі стався вибух. Вибухівка була закладена в камеру зберігання для речей. Саме в той час у магазині перебувало чимало людей, повідомляє ТСН.

Заклали вибухівку у камеру для зберігання речей. Постраждало щонайменше десятеро людей.

Спочатку Слідчий комітет РФ версію теракту відкинув і кваліфікував справу як «замах на вбивство двох і більше людей, скоєний загальнонебезпечним способом». ЗМІ повідомляли про 10 травмованих людей. Заклали вибухівку у камеру для зберігання речей. Постраждало щонайменше десятеро людей.

Вибух прогримів у вечірню годину-пік, саме коли люди поверталися з роботи й забігли до магазину купити продуктів на вечерю. Свідки кажуть, вибух спричинив справжню паніку, усередині супермаркету було багато пилу, й через це заледве можна було щось побачити.

«Ви знаєте, що вчора в Петербурзі був здійснений терористичний акт», - заявив російський президент на церемонії нагородження військових, які воювали в Сирії.

Путін сказав, що доручив ФСБ під час затримання підозрюваних у тероризмі «діяти суворо в межах закону». Він додав, що в разі загрози життю співробітників правоохоронних органів бойовиків потрібно ліквідувати.

Telegram Channel