Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
На Волині створюють Асоціацію підприємців

Волинь-нова

На Волині створюють Асоціацію підприємців

Її мета - захист інтересів представників місцевого бізнесу

Про це на сторінці у «Фейсбуці» написав Валерій Шварцкоп.  За його словами, про створення такої організаціі яка об'єднає представників малого та середнього бізнесу області сьогодні остаточно вирішили члени ініціативної групи: Олексцьандр Плісекий, Сергій Чуріков, Михайло Бутенко, Сергій Дятел та Валерій Шварцкоп. Мета створення такої організаціі, це в першу чергу навчання підприємців у сфері податкового законодавства, бухгалтерськоі діяльності, захисту представників бізнесу від чиновницького свавілля та окремих представників силових структур, відстоювання інтересів підприємців у судах в разі також потреби.Також Асоціація буде вести інформаційну діяльність. В подальшому бажаючих вступити в асоціацію підприємців ми будемо інформувати через соціальні мережі, засоби масовоі інформації та через сайт, який буде створено.

Мета створення такої організаціі, це в першу чергу навчання підприємців у сфері податкового законодавства, бухгалтерськоі діяльності, захисту представників бізнесу від чиновницького свавілля та окремих представників силових структур, відстоювання інтересів підприємців у судах в разі також потреби.

«Чому ми ініціювали створення такої організації? А тому що, ми самі мали та маємо сьогодні негативний досвід спілкування з різного роду інспекціями та чиновниками які заважали та й досі заважають розвиватись приватній ініціативі у нашій державі, тим самим погіршуючи інвестиційний клімат України та наш з Вами добробут. «Асоціації підприємців Волинь» бути!» - написав Шварцкоп.

Telegram Channel