Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Молода жінка вбила рідну матір

Волинь-нова

Молода жінка вбила рідну матір

Учора близько 10 години ранку правоохоронці Калуша Івано-Франківської області отримали повідомлення від чергового лікаря райлікарні про те, що до них доставили 64-річну місцеву жительку з численними тілесними ушкодженнями, яка померла в лікувальному закладі

Як з’ясували поліцейські, сімейна драма сталася близько 3 години ночі за місцем проживання потерпілої, повідомляє на сторінці у Facebook керівник ГУ ПН в області Віктор Шкутов, передає «Галка».

Через декілька годин підозрювана була затримана правоохоронцями в Рожнятівському районі.

25-річна дочка під час сварки нанесла матері численні удари руками та ногами по голові та тілу, чим спричинила тяжкі тілесні ушкодження у вигляді політравми, закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, закритої травми грудної клітки, перелому ключиці, множинних переломів ребер справа, закриту травму живота, перитоніт, множинні крововиливи усього тіла.

Підозрювана, побачивши, що мати знепритомніла, викликала швидку медичну допомогу. Після чого втекла з місця події, а через декілька годин була затримана правоохоронцями в Рожнятівському районі.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Telegram Channel