Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Чоловік зарізав колишню дружину на очах у дитини

Волинь-нова

Чоловік зарізав колишню дружину на очах у дитини

За це сидітиме 13 років

Трагедія сталася в липні цього року у селі Вигін Костопільського району. Тут мешкала 27-річна Ірина із 5-річним сином та 6-річною донькою. Кілька місяців тому вона розлучилася із 35-річним Петром, однак чоловік навідувався до дітей. Того дня, він купив для них іграшки і прийшов до оселі колишньої. Як розповіли очевидці, чоловік був напідпитку. Як повідомляє РадіоТрек, У будинку між парою виник конфлікт свідком якого стала п’ятирічна донька загиблої. Поки дитина вибігла на вулицю кликати на допомогу чоловік бив екс-дружину в область шиї та тулубу. Після чого втік з місця події.

У будинку між парою виник конфлікт свідком якого стала п’ятирічна донька загиблої. Поки дитина вибігла на вулицю кликати на допомогу чоловік бив екс-дружину в область шиї та тулубу .

Петро Шевчук наніс жінці 12 ударів ножем. Її знайшла мати. Від отриманих травм вона померла до приїзду медиків. він два дні переховувався від органів слідства, а 14 липня сам здався поліції. Злочин кваліфікували, як умисне вбивство. Увесь цей час зловмисник перебував у СІЗО. Вину визнав, пояснив, що схопився за ножа, щоб припинити погрози матері його дітей про позбавлення батьківства. За рішенням суду, який нещодавно виніс вирок, він проведе за гратами 13 років, йдеться в сюжеті

.

 

Telegram Channel