Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Волині зловили хабарника, який обіцяв сприяння в реалізації незаконно зрубаних новорічних сосен

Волинь-нова

На Волині зловили хабарника, який обіцяв сприяння в реалізації незаконно зрубаних новорічних сосен

Неправомірну вигоду він одержав за безперешкодне вивезення громадянином для подальшої реалізації понад 120 незаконно зрубаних новорічних сосен

Під процесуальним керівництвом прокуратури Волинської області слідчі Головного управління Національної поліції в області та оперативні працівники Управління захисту економіки у Волинській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України 29 грудня 2017 року викрили майстра лісу одного з державних лісомисливських господарств області під час одержання неправомірної вигоди в сумі 5 тис. грн.

Неправомірну вигоду він одержав за безперешкодне вивезення громадянином для подальшої реалізації понад 120 незаконно зрубаних новорічних сосен.

29 грудня 2017 року викрили майстра лісу одного з державних лісомисливських господарств області під час одержання неправомірної вигоди в сумі 5 тис. грн.

Вирішується питання про повідомлення майстру лісу про підозру в одержанні неправомірної вигоди та незаконній порубці дерев (кримінальні правопорушення, передбачені ст. 368 та ст. 246 КК України). Тривають слідчі дії.

Наталія МУРАХЕВИЧ, прес-служба прокуратури Волині

Telegram Channel