Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Смертельна ДТП на Волині: легковик влетів у КАМАЗ

Волинь-нова

Смертельна ДТП на Волині: легковик влетів у КАМАЗ

Учора, 28 грудня, на автодорозі поблизу селища Колки Маневицького району легковик «Audi A – 6» зіткнувся із вантажівкою «КАМАЗ»

Як інформує сектор комунікації поліції Волинської області, за кермом легковика перебував 23-річний житель Маневицького району. Водій, ймовірно, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху де зіткнувся із вантажівкою «КАМАЗ» під керуванням 38-річного волинянина.

Водій, ймовірно, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху де зіткнувся із вантажівкою «КАМАЗ» під керуванням 38-річного волинянина.

Внаслідок автопригоди водій «Audi A–6» загинув.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Цього ж дня, на автодорозі поблизу села Синове Старовижівського району легковик «Volkswagen Golf» злетів у кювет. Внаслідок ДТП водій та двоє пасажирів транспортного засобу отримали тілесні ушкодження. Не госпіталізовувались.

Telegram Channel