Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Ківерцівські безбожники зрубали три ялинки просто під церквою

Волинь-нова

Ківерцівські безбожники зрубали три ялинки просто під церквою

Йдеться про особливо цинічний злочин, вчинений проти природи

Працівники Ківерцівського НПП «Цуманська пуща» сприяють облаштуванню та озелененню території поблизу церкви Рівноапостольної Ольги, великої княгині Київської, в м. Ківерці Волинської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату (УПЦ КП). У 2017 р. працівниками парку було висаджено близько 15 ялин та сосон у раніше створеній озелененій ділянці.

У дні новорічних та різдвяних свят хвойні красуні дуже тішать око прихожан храму, ківерчан та мандрівників, які можуть бачити їх із вікна потягу.

У дні новорічних та різдвяних свят хвойні красуні дуже тішать око прихожан храму, ківерчан та мандрівників, які можуть бачити їх із вікна потягу. Проте, на жаль, нещодавно із цієї ділянки було зрізано та вкрадено 3 ялинки. Дуже цинічним виглядає цей злочин, який вчинений поблизу церкви.

Працівники парку ще раз закликають ставитися бережно до природи, яка навколо нас, цінувати роботу людей, які працюють над збереження природи, садять дерева, прибирають. Є багато альтернатив, завдяки яким можна замінити зрубану живу новорічну ялинку у домі, а також можна купити ліцензоване дерево, яке вирощене для продажу.

Telegram Channel