Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

ВУЛЬГАРНІ СЕСТРИЦІ БАРБІ

На прилавках американських магазинів недавно з’явились недбалі сестриці знаменитої ляльки Барбі. Вони не виділяються ні красою, ні галантністю манер...

На прилавках американських магазинів недавно з’явились недбалі сестриці знаменитої ляльки Барбі. Вони не виділяються ні красою, ні галантністю манер. У “технічній характеристиці” зазначається: “Наші лялечки плюються, матюкаються, випивають, курять, не гребують наркотиками. Їх одяг вульгарний, макіяж просто жахливий, а те, що у них на голові, неможливо назвати зачіскою. Єдине бажання лялечок — переспати з президентом і написати про це книгу, щоб потім жити на прибутки від продажу бестселера. Розпусниці марять про шлюб з багачем з Лас-Вегаса і в погоні за своєю мрією готові лягти в ліжко з кожним зустрічним. Вони ще зі школи не розмовляють з батьками і кричать на своїх подружок”.
Незважаючи на це, немало сімей у США готові прийняти вульгарних дівчаток з розпростертими обіймами. Перша партія ляльок вартістю 30 доларів кожна розійшлася у лічені дні.

Telegram Channel