Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Новорічно-різдвяні вітання лунали для працівників райдержадміністрації

Волинь-нова

Новорічно-різдвяні вітання лунали для працівників райдержадміністрації

Колядники бажали у Новому році миру, міцного здоров'я, добробуту, благополуччя, сімейних гараздів, успіхів у роботі на благо району та нашої неньки-України

Як повідомляє Старовижівська РДА, своїми різдвяними колядками та щедрівками працівників районної державної адміністрації привітали учасники народного аматорського хору ветеранів війни і праці «Надвечір’я», фольклорного ансамблю «Вижівчани» районного будинку культури, районної організації ветеранів України, районної організації дітей війни.

У своїх віншуваннях колядники побажали членам колективу органу виконавчої влади у Новому році миру, міцного здоров'я, добробуту, благополуччя, сімейних гараздів, успіхів у роботі на благо району та нашої неньки-України. У відповідь отримали щирі овації глядачів, слова вдячності та подарунок від керівництва району.

Музичне вітання лунало від народного аматорського хору ветеранів війни і праці «Надвечір’я», фольклорного ансамблю «Вижівчани» районного будинку культури, районної організації ветеранів України, районної організації дітей війни.

Telegram Channel