Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Стережіться сурогату – бережіть життя!

Волинь-нова

Стережіться сурогату – бережіть життя!

У Луцьку множаться точки нелегального продажу алкоголю

Про те, що вчора накрили аж дві таких точки, пишуть муніципали на своїй сторінціу Фейсбуці. «У Луцьку вдруге за сьогодні викрито продавців сурогату, повідомляє  Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради. І знову якісно попрацювали інспектори муніципальної варти міста. Цього разу, після ретельної підготовки, продавців «шмурдюка» виявили поблизу будинку №8 на вулиці Заводській. У жінки, яка продавала горілку сумнівної якості вилучили 1,5 літри запасів на «чорний день».
На порушницю складено адміністративний протокол за ч. 3 ст. 156 КУпАП, який направлять на розгляд Луцького міськрайонного суду для визначення міри покарання».

В контейнері №28 жінка без проблем реалізовувала оковиту та навіть не здогадувалася, що її можуть «накрити» муніципали.

А першу партію сумнівної горілки інспектори виявили та вилучили на ринку, що розташований на вулиці Конякіна, 14 на 40-му кварталі міста. 
В контейнері №28 жінка без проблем реалізовувала оковиту та навіть не здогадувалася, що її можуть «накрити» муніципали. Працівники відділу ГШР вилучили у неї 5,25 літрів забороненої продукції, яка була в скляні та пластиковій тарі. 
На порушницю складено адміністративний протокол за ч. 3 ст. 156 КУпАП, який направлять на розгляд Луцького міськрайонного суду для визначення міри покарання.

Telegram Channel