Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У яких країнах зустрічали Новий рік українські політики

Вадим Новинський катається на лижах в Куршевелі

ua.korrespondent.net

ua.korrespondent.net

У яких країнах зустрічали Новий рік українські політики

Саакашвілі відправив сім'ю і пса в Амстердам, а Аваков полетів до Іта

Як тільки Верховна Рада України пішла на канікули, українські політики почали роз'їжджатися світом, пише Корреспондент.net

Глава МВС України Арсен Аваков один з перших поділився знімком з місця відпочинку. Політик вирушив до Італії, імовірно в місто Алатрі. Свій пост з фотографією італійського пейзажу Аваков підписав «Просто дивитися в синяву...» Один з дописувачів політика відреагував на фото «Як в Яремче».  

Нардеп Євген Рибчинський, відлітаючи на Новорічні свята в Нью-Йорк, зустрів в аеропорту Михайла Саакашвілі зі сім'єю. Про це політик написав на своїй сторінці у «Фейсбуці». За словами парламентаря, Міхо відправив дружину, сина і пса в Амстердам. Рибчинський навіть пропустив дружину Саакашвілі в черзі.

Екс-прем’єра зупинили на паспортному контролі за запитом Росії - за всіма вже відомим абсурдним звинуваченнями в участі в бойових діях у Чечні. За десять хвилин все з'ясували і пропустили. Попередивши, що аналогічна процедура можлива і при вильоті

Сам же екс-президент Грузії змушений залишитися в Україні. Він має намір зустріти новорічну ніч в наметовому містечку своїх прихильників під Верховною Радою. За словами Євгена Рибчинського, в аеропорту він також зустрів Арсенія Яценюка. Той нібито зібрався до Франції на чорні гори на лижі.

Декілька днів раніше Яценюка затримали в аеропорту ЖеневиПолітик нібито вирушив до Швейцарії у сімейних справах. Як повідомила його прес-секретар Ольга Лаппо у «Фейсбуці», екс-прем’єра зупинили на паспортному контролі за запитом Росії - за всіма вже відомим абсурдним звинуваченнями в участі в бойових діях у Чечні. За десять хвилин все з'ясували і пропустили. Попередивши, що аналогічна процедура можлива і при вильоті - написала вона.

Нардеп БПП Сергій Лещенко відправиться на Новий рік разом з дружиною в Лондон і Рим. Анастасія Топольська, вона ж DJ Nastia, буде виступати в Англії й Італії на новорічні свята, повідомляє Страна.юа.

Український олігарх і політик Вадим Новинський вирушить на Новий рік в Європу кататися на лижах. В горах планує зустріти новорічну ніч і Володимир Парасюк, але в українському Буковелі.

А нардеп-мажоритарник Євген Балицький перший день 2018 року зустрів у Таїланді.
 

Telegram Channel