Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Там, де розривають землю гради вогняні»...

Волинь-нова

«Там, де розривають землю гради вогняні»...

Гурт «Мандри» піснею «Гради вогняні» правдиво розповідає про реалії сьогодення на Сході України, де неймовірними зусиллями українські бійці виборюють незалежність нашої країни. Ця пісня і відео є першим синглом нової програми та альбому-ретроспективи «Час Летить»

Альбом та нова програма складаються з пісень, які були записані протягом 2013-2017 років під час подій Майдану, та війни на Сході України, повідомляє «Zaxid.net».

«Багато пісень з цього альбому першими почули українські воїни добровольчих батальйонів та ЗСУ у 2014-2015 та 2017 роках під час спеціальних поїздок колективу в зону АТО», - говорять автори пісні. Також програму вже почули в Німеччині, Великобританії, США та Канаді, в рамках міжнародного мистецького документального проекту

Багато пісень з цього альбому першими почули українські воїни добровольчих батальйонів та ЗСУ у 2014-2015 та 2017 роках під час спеціальних поїздок колективу в зону АТО.

Альбом «Час Летить» побачив світ восени 2017 року і виданий компанією Comp Music, а велике всеукраїнське та світове турне гурту «Мандри» з нагоди виходу нового альбому та 20-річчя творчої діяльності вже почалося. Першими містами, які почули нову програму, були Авдіївка, Бахмут, Попасна, Торецьк, Волноваха та Маріуполь. А першими слухачами - військовослужбовці. Згодом нову програму почують Київ, Львів, Харків, Одеса, Дніпро, Чернівці, Луцьк та інші великі міста. Їхня музика - чиста і світла, яка супроводжує в різні часи – радісні та сумні.

«Лейтмотив усіх пісень – боротьба за Україну альбом вже пройшов бойове хрещення на Сході України, де його презентували нашим військовим – у Маріуполі, Торецьку, Волновасі та Авдіївці. Правдива музика від правдивих музикантів!», - говорить про український гурт міністр культури України Євген Нищук.

«Там, де розривають землю гради вогняні
Там, де наче леви б’ються лицарі твої
Там, де чорний крук кружляє в полум’ї війни
Хай боронить бог від смерті воїнів твоїх».

 

Telegram Channel