Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Іноземця засудили до трьох років за «мінування» вокзалу в Києві

Волинь-нова

Іноземця засудили до трьох років за «мінування» вокзалу в Києві

На початку липня 2017 року до чергової частини відділу поліції на станції «Київ-Пасажирський» надійшло повідомлення про те, що Центральний залізничний вокзал Києва заміновано

Солом'янський районний суд Києва засудив громадянина Молдови до трьох років позбавлення волі за неправдиве повідомлення про мінування центрального залізничного вокзалу Києва в липні 2017 року.

Хибне повідомлення зловмисник зробив із хуліганських спонукань.

Тоді фахівці не виявили жодних вибухових пристроїв або вибухонебезпечних речовин. За результатами розслідування «мінера» вдалося ідентифікувати та затримати. З'ясувалося, що хибне повідомлення зловмисник, який є громадянином Молдови, зробив із хуліганських спонукань.

«За участю прокурора Київської місцевої прокуратури №9 оголошено обвинувальний вирок 27-річному громадянину Республіки Молдова, який зробив неправдиве повідомлення про мінування Центрального залізничного вокзалу в столиці(...) Вироком Солом'янського районного суду Києва чоловіка визнано винним за ч. 1 ст. 259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян) і засуджено до реального покарання у вигляді трьох років позбавлення волі», - повідомила прес-служба прокуратури Києва.

Telegram Channel