Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Чи вартують десятки людських життів двох сотень гривень?

Фото із Фейсбуку

Чи вартують десятки людських життів двох сотень гривень?

Винесли постанову на водія автобуса, який грубо порушив ПДР

Про це йдеться на сторінці Патрульної поліції Волинської області.

«Чимало Ваших скарг і дописів стосуються дуже поширеного правопорушення, коли водії, особливо близько 9 години ранку, повертають з вулиці Ковельської на Набережну зі смуги, призначеної для руху виключно прямо.

Сьогодні вранці екіпаж патрульних знову помітив водія автобуса, який повернув зі смуги, призначеної для руху прямо, наліво, на вулицю Набережну з Ковельської. Інспектор перепросив у пасажирів, поінформувавши, що на водія виноситимуть постанову, оскільки він наразив їхні життя на смертельну небезпеку, тому кілька хвилин доведеться почекати.

На жаль, такі дії водіїв наражають на небезпеку всіх учасників дорожнього руху. Нам також дивно, чому водії не можуть розраховувати свій час, їдучи на роботу чи везучи дітей до навчального закладу, адже можна виїхати трішки раніше і доїхати, не порушуючи правил. Але, повірте, ми практично щодня оформляємо за ці порушення постанови на водіїв.

От і сьогодні вранці екіпаж патрульних знову помітив водія автобуса, який повернув зі смуги, призначеної для руху прямо, наліво, на вулицю Набережну з Ковельської. Інспектор перепросив у пасажирів, поінформувавши, що на водія виноситимуть постанову, оскільки він наразив їхні життя на смертельну небезпеку, тому кілька хвилин доведеться почекати. Однак не всі це зрозуміли, один з пасажирів почав обурюватись, звинувачуючи інспектора в усіх можливих гріхах. Врешті, все це Ви можете переглянути на фрагменті відео.

Патрульні погодились на пропозицію водія, аби винести на нього постанову на кінцевій зупинці, що й було зроблено біля залізничного вокзалу. Чоловік отримав постанову, за якою передбачено 255 гривень штрафу.
Тож чи вартують десятки людських життів двох сотень гривень, - питання залишається відкритим», - йдеться у повідомленні.

Telegram Channel