Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Одесит, прикидаючись дівчиною, грабував... залицяльників

Укр.Медіа

Одесит, прикидаючись дівчиною, грабував... залицяльників

Чоловік шукав жертв через сайти знайомств

Одеські правоохоронці затримали незвичайного грабіжника, передає Ukr.Media. Підприємливий чоловік заманював заможних жертв в пастку, прикидаючись... жінкою.

Як повідомили в прес-центрі ГУНПУ в Одеській області, 36-річний підозрюваний був зареєстрований на популярних сайтах знайомств. Там він видавав себе за дівчину, яка шукає відносин. А після того, як хто-небудь «клюне», призначав зустріч. На зустрічі злодій нападав на потенційного «залицяльника» і оббирав його до нитки.

Підприємливий чоловік заманював заможних жертв в пастку, прикидаючись... жінкою.

- Один з потерпілих звернувся до нас і розповів, що невідомий чоловік побив і пограбував його, - зазначили в Малиновському райвідділі поліції. - Як з'ясувалося, коли він йшов на зустріч, то очікував побачити там милу жінку, з якою познайомився в інтернеті.

Потерпілий розповів, що якийсь час він спілкувався зі знайомою в мережах. Коли «вона» перша запропонувала йому зустрітися, не надав цьому значення - все-таки сучасні звичаї цього не забороняють. А побачивши на обумовленому місці чоловіка, він сторопів.

- Нічого толком не пояснивши, підозрюваний накинувся на жертву з кулаками, - кажуть у поліції. - Потім, поки той ще не встиг прийти в себе, відібрав у нього телефон і гаманець, після чого швидко зник.

Правопорушника довго шукати не довелося. Ним виявився місцевий житель. Зараз він затриманий і дає свідчення. Як з'ясували слідчі, від рук злодія постраждала ще, як мінімум, одна людина. У неї злочинець також забрав золото, мобільник і гроші. Втім, правоохоронці підозрюють, що ці двоє - не єдині жертви і перевіряють затриманого на аналогічні злочини.

За фактом двох пограбувань відкрито кримінальне провадження за грабіж. Поки чоловікові загрожує від чотирьох до шести років позбавлення волі, при цьому термін можуть збільшити, якщо пограбувань, скоєних ним, виявиться більше.

Telegram Channel