Курси НБУ $ 39.55 € 42.43
Як батьки на Ратнівщині виконують свої обов’язки

Волинь-нова

Як батьки на Ратнівщині виконують свої обов’язки

Фахівці із соціальної роботи Ратнівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді разом із спеціалістами служби у справах дітей провели соціальну робота на території Велимченської об’єднаної територіальної громади (сіл Датинь, Велимче, Запілля), а також на території Замшанівської сільської ради

Спільно з представниками органів місцевого самоврядування, повідомляє сайт держадміністрації, вони відвідали сім’ї, що потрапили у складні життєві обставини, потенційні проблемні сім`ї та 2 сім`ї, які перебувають під соціальним супроводом. Дітям з цих сімей з нагоди новорічних свят були вручені солодкі подарунки. З батьками спеціалісти провели профілактичні бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків, налагодження взаємостосунків в сім`ї та дотримання здорового способу життя.

Фактів витрачання коштів не за призначенням та порушення умов для повноцінного утримання і виховання дітей в ході перевірки виявлено не було.

Разом з тим, працівники Ратнівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді вибірково перевірили цільове використання одноразової допомоги при народженні дитини. Фактів витрачання коштів не за призначенням та порушення умов для повноцінного утримання і виховання дітей в ході перевірки виявлено не було.

Олена ВОЛИНЕЦЬ

Telegram Channel