Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Із Різдвяного послання голови Волинського обласного об’єднання церков євангельських християн–баптистів, єпископа Ярослава Троця

Волинь-нова

Із Різдвяного послання голови Волинського обласного об’єднання церков євангельських християн–баптистів, єпископа Ярослава Троця

Шановні волиняни, дорогі в Господі брати та сестри! Вітаю вас із величним та радісним святом для усього людства — Різдвом Ісуса Христа, нашого Господа та Спасителя!

Євангеліє Різдва, як Добра Новина усім людям, полягає в тому, що Бог втілився в людське тіло не заради того, щоб ми мали можливість відзначати це святами та подарунками, а насамперед, щоб спасти грішників. Разом з Апостолом Павлом скажемо: «Вірним і гідним усякого сприйняття є слово, що Ісус Христос прийшов у світ, щоб спасти грішників, серед яких перш є я» (1 Тим. 1:15).

Закликаю всіх щиросердих християн у новому році проявити свою вдячність та поклоніння Богу через святе, побожне життя в любові до Бога та до людей, для слави Ісуса Христа!

Тому запрошую усіх вас гідно оцінити велику любов Небесного Отця, яку Він виявив кожному з нас. Закликаю всіх щиросердих християн у новому році проявити свою вдячність та поклоніння Богу через святе, побожне життя в любові до Бога та до людей, для слави Ісуса Христа!

Бажаю всім вам миру та злагоди, здоров’я та благополуччя, віри та любові, ревності та вірності в служінні Господу, «Бо з’явилася Божа благодать, що спасає всіх людей, і навчає нас, щоб ми, відцуравшись безбожности та світських пожадливостей, жили помірковано та праведно і побожно в теперішнім віці, і чекали блаженної надії та з’явлення слави великого Бога й Спаса нашого Христа Ісуса» (Тит. 2:11-13).

Telegram Channel