Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Що готує Путін для України в 2018 році

Скільки Кривавий ще поп’є нашої крові?

Фото із Youtube.com.

Волинь-нова

Що готує Путін для України в 2018 році

Найближчим часом Росія може спробувати примусити нашу країну до ряду політичних поступок по окупованому Донбасу. Також можливий перезапуск Мінського процесу

Про це в коментарі «Апострофу» розповів політичний експерт Петро Олещук.

«Ті події, які відбулися в фіналі 2017 року, зокрема, масштабний обмін полоненими (звільнення українських заручників з полону бойовиків, –«Апостроф»), свідчать про готовність до даного процесу. Причому слід зазначити, що в цей раз процес був ініційований з Росії, можна згадати, як в листопаді була зустріч Віктора Медведчука і Володимира Путіна», – зазначив Олещук.

Росія демонструє принципове бажання вийти з даної ситуації з мінімальними втратами для себе.

Подібні спроби будуть проводитися Росією в першій половині року і можливо навіть до початку президентських виборів у Російській Федерації  (березень 2018 року).

«Росія демонструє принципове бажання вийти з даної ситуації з мінімальними втратами для себе, з іншого боку, свої інтереси є і в України, і у США, тому всі ці процеси можна буде спостерігати на початку року. І все це буде відображатися на внутрішній політиці, тому що «Мінськ» передбачає і прийняття політичних рішень у Києві, причому рішень, які будуть викликати неоднозначну реакцію», – сказав політолог.
 

Telegram Channel