Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
В Америці розробили роботів, які заміняють чоловіків у ліжку

Волинь-нова

В Америці розробили роботів, які заміняють чоловіків у ліжку

Виконуватимуть найнесподіваніші бажання жінок

Каліфорнійська компанія Realbotix розробила штучних чоловіків для сексу.

Моделі будуть здатні обіймати власника, запам'ятовувати його звички, а також розмовляти на теми, котрі цікавлять співрозмовника, передає Gazeta.ua  з посиланням на The Daily Mail.

Якщо жінки так зацікавлені в отриманні задоволення від вібратора, уявіть собі, як вони будуть відчувати себе з роботом, який може їх обіймати.

«Якщо жінки так зацікавлені в отриманні задоволення від вібратора, уявіть собі, як вони будуть відчувати себе з роботом, який може їх обіймати», – зазначив засновник Realbotix Метт Макмуллен.

Думка щодо створення штучного чоловіка пришла до фахівців Realbotix після того, як минулого року вони розпочали успішний продаж жіночої версії робота. Лялька, яка вміє розмовляти, стала такою популярною, що інженери вирішили створити ії чоловічий відповідник.

«Роботом керуватиме додаток для штучного інтелекту під назвою Harmony, який синхронізуватиметься з начинкою і дозволятиме андроїдам спілкуватися, здобувати нові навички й задовольняти всі сексуальні бажання власника. Покупці зможуть вибирати зовнішність, тип статури і колір шкіри робота, а також розмір і форму його геніталій», – йдеться у повідомленні.

 

Telegram Channel