Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Луцькі муніципали навели порядок біля «Слона»

Волинь-нова

Луцькі муніципали навели порядок біля «Слона»

Луцькі муніципали навели порядок біля «Слона»

Нагадаємо, що місяць тому тому, депутат Луцької міської ради Богдан Богонос в одній із соціальних мереж зауважив, що на вказаній території утворилася купи сміття. Тоді ж департамент муніципальної варти Луцька відреагував на його звернення проте дану територію повторно засмітили.
Сьогодні територія, яка ще вчора була засмічена, чиста від сміття, що підтверджують світлини.

Такі заходи на вказаній території вживаються вже втретє, адже її регулярно засмічують суб’єкти господарювання, що знаходяться поруч.

Такі заходи на вказаній території вживаються вже втретє, адже її регулярно засмічують суб’єкти господарювання, що знаходяться поруч. Це - два МАФи, що торгують кавою, снеками та хот-догами. Викидають сюди сміття й водії маршрутних транспортних засобів №16 та №31. Це - кінцева зупинка даних маршрутів. Горе-водії підмітають тут автобуси та викидають все на землю. А з іншої сторони паркану, де територія автостанції, виросла гора сміття від гілляк, які лежали тут вже днів 10, адже транспортники вирішили, що вивозити його мають інші служби. 
Всі перераховані суб’єкти господарювання отримали від інспектора департаменту муніципальної варти Луцька приписи, щоб в подальшому не повторювали таких ганебних вчинків.
За приведення до належного вигляду вказаної території відповідала керівник відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста Юлія Гоголь, яка і прозвітувала про виконану роботу, повідомляє Департамент муніципальної варти.

 

 

 

Telegram Channel