Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Суд США заблокував рішення Трампа про депортацію неповнолітніх мігрантів

Волинь-нова

Суд США заблокував рішення Трампа про депортацію неповнолітніх мігрантів

Суд заблокував рішення адміністрації президента США Дональда Трампа щодо закриття програми «Відстрочені дії для дітей, які прибувають», що передбачає захист від депортації іммігрантів, які прибули в США неповнолітніми

Про це повідомляє Укрінформ

«Федеральний суддя у вівторок увечері тимчасово заблокував рішення адміністрації Трампа припинити програму захисту молодих іммігрантів від депортації», - йдеться у повідомленні.

Окружний суддя США Уїльям Альсуп задовольнив клопотання позивачів у тому, щоб президент Трамп не припиняв програму «Відстрочені дії для дітей, які прибувають» на час, доки суд розглядає позови у справі.

Окружний суддя задовольнив клопотання позивачів у тому, щоб президент Трамп не припиняв програму

Альсуп наголосив, що адвокати, які підтримують програму, продемонстрували, що молоді іммігранти «можуть отримати серйозну і невиправну шкоду» без втручання суду.

За його словами, у правозахисників є всі шанси на перемогу.

Нагадаємо, що Дональд Трамп вирішив скасувати програму, яка захищає від депортації і надає право на працевлаштування іммігрантам, які нелегально потрапили в країну в неповнолітньому віці. Програму запровадив президент Барак Обама, вона захищала близько 800 тисяч молодих людей. 

Telegram Channel