Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
 У Рівному «піддатий» чолов’яга намагався «збити» автомобіль?

Волинь-нова

У Рівному «піддатий» чолов’яга намагався «збити» автомобіль?

Принаймні, такого висновку дійшла поліція

Напередодні, 9 січня, на лінію 102 надійшов виклик від громадянина, який повідомив, що на нього на вулиці Відінський ледь не здійснив наїзд невідомий водій, а опісля вийшов з авто і наніс йому тілесні ушкодження, повідомляє Патрульна поліція Рівненської області.

Свідки події підтвердили, що чоловік навмисне кинувся переходити дорогу під час руху автомобіля і потім вимагав у водія гроші за неоформлення події.

Коли патрульні прибули на місце події і встановили всі обставини, то з'ясувалось, що факту ДТП не було, а 54-річний громадянин переходив дорогу у невстановленому місці, з ознаками алкогольного сп'яніння і зробив спробу кинутись під автомобіль. Свідки події підтвердили, що чоловік навмисне кинувся переходити дорогу під час руху автомобіля і потім вимагав у водія гроші за неоформлення події.

Патрульні освідували громадянина, винесли на нього постанову за ч.3 ст.127 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху пішоходами, які перебувають в стані алкогольного сп'яніння).

Лікарі, які прибули на місце події, виявили у чоловіка ознаки розладу, який потребує стаціонарного перебування під наглядом лікарів. Подібні ситуації з ним уже неодноразово траплялись раніше.

Telegram Channel