Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Окупанти продовжують казитися – гатять з мінометів та гранатометів

Волинь-нова

Окупанти продовжують казитися – гатять з мінометів та гранатометів

Від початку доби російсько-окупаційні війська вже чотири рази прицільно обстрілювали позиції ЗСУ

Прес-центр штабу АТО поширив фронтове зведення станом на 18.00 10 січня 2018 року

«Російсько-окупаційні угрупування продовжують нехтувати домовленостями про припинення вогню на час новорічно-різдвяних свят та обстрілювати із заборонених Мінськими угодами мінометів оборонні укріплення Збройних Сил України.

Російсько-окупаційні угрупування продовжують нехтувати домовленостями про припинення вогню на час новорічно-різдвяних свят та обстрілювати із заборонених Мінськими угодами мінометів оборонні укріплення Збройних Сил України.

На Луганському напрямку противник вдався до обстрілів позицій сил АТО у районі Світлодарської дуги. Зокрема, понад 30 мін калібру 120-мм та 82-мм ворог випустив по захисниках Новолуганського. Також довкола цього населеного пункту бойовики активно застосовували автоматичні станкові гранатомети і великокаліберні кулемети. Неодноразово, за світлої пори доби, окупанти із 82-мм мінометів та кулеметів вели вогонь по оборонцях Луганського.

На Донецькому напрямку ворог з гранатометів обстріляв опорні пункти українських воїнів неподалік Верхньоторецького.

Загалом, від початку доби, російсько-окупаційні війська провели 4 прицільні обстріли позицій сил АТО. У одному випадку наші військовослужбовці були змушені придушувати вогневу активність загарбників із зброї незабороненої Мінськими домовленостями».

 

Telegram Channel