Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
В Іваничах дітей учасників АТО запросили на новорічно-різдвяний вогник

Волинь-нова

В Іваничах дітей учасників АТО запросили на новорічно-різдвяний вогник

Було і привітання від чиновників, і виступ казкових персонажів

Сьогодні, 11 січня 2018 року з ініціативи голови Іваничівської райдержадміністрації Лілії Кревської та за сприяння членів громадської ради при райдержадміністрації, ГО «Іваничівська районна організація ветеранів АТО», голови ФГ «Сад» Юрія Головкіна, структурних підрозділів та апарату РДА в РД «Просвіта» відбувся новорічно-різдвяний вогник для дітей шкільного віку із сімей учасників бойових дій у зоні проведення АТО.

У святковій залі зібралося більше ста маленьких гостей, батьки яких захищали та захищають нашу державу на сході України.

Із вітальним словом до гостей свята звернулась голова районної державної адміністрації Лілія Кревська:

«Христос народився! Славимо його!

Дорогі діти! Шановні дорослі! Щиросердечно вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Хай рік буде щасливим. У кожній домівці панує добро і любов. Усім нам бажаю Божого благословення, миру Україні та перемоги. На Новий рік та Різдво ми завжди чекаємо дива, подарунків, сюрпризів, здійснення самих заповітних мрій.

Дорогі діти! Хай ваші усі мрії здійсняться, а головне – ростіть здорові і щасливі на радість і втіху своїм батькам та на гордість України.

Дорогі діти! Ваші батьки Герої України, Герої – Лицарі сьогодення, які захищають нашу державу від ворога. Я пишаємось подвигом ваших батьків і переконана, що ви виростите достойними синами та доньками України.

Многії літа вашим родинам!

Слава Вашим батькам!

Слава Україні!

Героям Слава!».

До привітань приєдналась член громадської ради при райдержадміністрації, директор БДЮТ Лариса Дячук.

Гарним доповненням свята стали чудова казка, яку підготували працівники РД «Просвіта», танці та ігри, конкурси та розваги у супроводі казкових героїв Діда Мороза, Снігуроньки, Короля, Принцеси, Кікімори та її дочок.

Telegram Channel