Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Рівнянин, який забив до смерті лучанина, «сяде» на термін «від семи до десяти»

Волинь-нова

Рівнянин, який забив до смерті лучанина, «сяде» на термін «від семи до десяти»

Винуватість підозрюваного та ймовірну міру покарання визначатиме суд

Сьогодні, 11 січня, слідчі Луцького відділу поліції оголосили жителю сусідньої Рівненської області про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Поліція встановила, що зловмисник 6 січня до смерті побив 64-річного жителя Луцька, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Інцидент трапився за місцем проживання потерпілого на вулиці Волноваській в обласному центрі.

Інцидент трапився за місцем проживання потерпілого на вулиці Волноваській в обласному центрі. На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції. Поліцейські з’ясували, що 6 січня, в 64-річного лучанина гостював житель сусідньої Рівненської області. Між чоловіками виник конфлікт під час якого гість наніс господарю оселі тяжкі тілесні ушкодження від яких той помер. Зловмисник втік із місця злочину.

«Поліцейські встановили місцезнаходження правопорушника. Слідчі оголосили йому про підозру в нанесені тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого. Санкція статті передбачає від семи до десяти років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання зловмиснику міри запобіжного заходу», – зазначив начальник головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига.

Проводиться досудове розслідування.

Telegram Channel