Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

34 тисячі клієнтів «Волиньгазу» зареєструвались в особистому кабінеті

34 тисячі клієнтів «Волиньгазу» зареєструвались в особистому кабінеті

Саме першого місяця зими майже 2 тис споживачів газу з Волині стали новими користувачами веб-ресурсу.  Торік більше 11 тис волинян отримали можливість керувати своїм особистим рахунком в режимі онлайн, а за два роки – 34 тис.

 На Волині 242 тисячі сімей користуються природним газом та є клієнтами ПАТ «Волиньгаз». Із них 14 %  зареєструвались в Особистому кабінеті та мають можливість оплачувати за газ в зручний час та зі зручного для споживача місця. Для таких клієнтів щомісячні візити в каси і трата часу в довгих чергах стали непотрібними. Саме в онлайн сервісі зручно, доступно та безпечно можна вносити показання лічильника та керувати своїм особовим рахунком.  

 На Волині 242 тисячі сімей користуються природним газом та є клієнтами ПАТ «Волиньгаз». Із них 14 %  зареєструвались в Особистому кабінеті 

 «Клієнти можуть оперативно перевірити стан свого особового рахунку,  внести показання лічильника, простежити хронологію попередніх обсягів споживання та оплат у відповідному розділі, а ще дізнатися про зміни тарифу», - сказав начальник  управління клієнтського сервісу ПАТ «Волиньгаз» Юрій Петрук.

 Для того, щоб зареєструватися в Особистому кабінеті достатньо знати номер свого особового рахунку та останню суму, яку клієнт заплатив за газопостачання. Процедура реєстрації займає лічені хвилини.

Мають можливість оплачувати за газ в зручний час та зі зручного для споживача місця

 Особистий кабінет - це зручний варіант взаємодії споживачів із газовою компанією. Користувачі оцінили такі переваги електронної взаємодії: зручність, безпеку, відкритість і доступність. Важливо, що обрана клієнтами платіжна система дозволяє здійснити оплату за газопостачання за міжнародними стандартами безпеки та гарантує високий рівень захисту персональних даних користувачів.

 За допомогою Особистого кабінету споживачі можуть контролювати свій рахунок, і саме прозорість сервісу унеможливлює  втручання в нарахування оплат, що не лишає шансів для міфів про навмисне викривлення обліку.

 Оксана ШВЕЦЬ, фахівець із зв’язків з громадськістю ПАТ «ВОЛИНЬГАЗ».

Telegram Channel