Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Можливо вона зробить тарифи на пальне «прозорими»?

Волинь-нова

Можливо вона зробить тарифи на пальне «прозорими»?

В наглядовій раді Нафтогазу України відбулись зміни

Наглядову раду Національної акціонерної компанії Нафтогаз України очолила Клер Споттісвуд. Про це йдеться в повідомленні компанії, розповідає Новое Время.

Посаду заступника голови наглядової ради продовжує займати Володимир Демчишин, який виконує ці повноваження з 18 квітня 2017 року. Також зазначається, що на засіданні брали участь всі члени наглядової ради, а саме: Клер Споттісвуд (Великобританія), Бруно Лескуа (Франція), Амос Хохштайн (США), Стівен Хейсом (Канада), Володимир Кудрицький, Сергій Попик та Володимир Демчишин (Україна ).

Клер Споттісвуд має великий досвід роботи в газовому секторі 

Наступне засідання наглядової ради заплановано на кінець січня 2018 року. На засіданні планують розглянути питання призначення голів та формування чотирьох комітетів наглядової ради.

Клер Споттісвуд має великий досвід роботи в газовому секторі. Протягом 1993-1998 років вона очолювала Регуляторний орган Великобританії з питань газопостачання (Ofgas). Останні 20 років перебувала на посадах незалежного директора в публічних і непублічних компаніях. Працювала економістом в Королівському казначействі Великобританії, Міністерстві економіки і фінансів Великобританії, яке відповідає за формування і здійснення фінансово-економічної політики уряду, викладала в Лондонській школі бізнесу. Також пані Споттісвуд отримала ступінь магістра економіки в Єльському університеті і ступінь магістра математики та економіки в Кембриджському університеті.

Telegram Channel