Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Однієї молитви за «рускій мір» уже замало. Потрібен автомат! (Відео)

А раніше служба безпеки цього не помічала…

Фото із сайту «Українська правда».

Волинь-нова

Однієї молитви за «рускій мір» уже замало. Потрібен автомат! (Відео)

Працівники Служби безпеки України провели обшуки в «охоронців» Запорізької єпархії УПЦ МП

СБУ провела обшуки у представників організації «Союз православний Радомир», які надавали охоронні послуги Запорізької єпархії УПЦ МП, де розгорівся скандал з відспівуванням дитини. Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на прес-службу відомства.

Під час обшуків, проведених 11 січня, оперативники спецслужби вилучили незареєстровану автоматичну вогнепальну і холодну зброю, значну кількість набоїв, медалі «патріот Росії», проросійську символіку вказаної організації, роздруківки з текстами антиукраїнського змісту.

Під час обшуків вилучили незареєстровану автоматичну вогнепальну і холодну зброю, значну кількість набоїв, медалі «патріот Росії»...

«Попередньо встановлено і задокументовано, що ГО «Радомир» надавала так звані «охоронні послуги» Запорізькій Єпархії Української православної церкви», – йдеться в повідомленні СБУ.

Оце і є найкраща проповідь від вірних Кирила?
Оце і є найкраща проповідь від вірних Кирила?

«Окремі представники останньої порушують рівноправність громадян, чим створюють передумови для міжетнічних та міжконфесійних конфліктів. Вони також виправдовують агресивні дії Російської Федерації по відношенню до України», – зазначають також силовики.

Слідчі дії тривають.

Як нагадує «Українська правда», 11 січня прокуратура Запорізької області порушила справу у зв’язку з відмовою священиків УПЦ МП відспівувати 2-річного хлопчика, на якого 31 грудня упав самогубець.

Розслідування доручено слідчому відділу Управління Служби безпеки України в Запорізькій області.

У зв’язку з конфліктною ситуацією між релігійними конфесіями України Національна поліція спільно з гвардійцями перейшла на посилений режим чергування церковних об’єктів.

 

Telegram Channel