Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Нацполіції пропонують відкрити дані про педофілів

Волинь-нова

У Нацполіції пропонують відкрити дані про педофілів

Перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін наполягає на посиленні відповідальності за статеві злочини проти дітей

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook, передає «Еспресо».

На часі внесення змін щодо посилення відповідальності за статтєві злочини проти малолітніх та запровадження відкритого реєстру педофілів.

«Ці збоченці знищують наше майбутнє. Відповідальність за їхні дії згідно з чинним законодавством настільки гуманна, що дозволяє робити їм це знов. На часі внесення змін щодо посилення відповідальності за статтєві злочини проти малолітніх та запровадження відкритого реєстру педофілів. Буду це повторювати та закликати законотворців доти, поки це не станеться. Тільки так захистимо від покидьків наших дітей», - зазначив він.

Таким чином Аброськін прокоментував затримання в одному із селищ Бердянського району Запорізької області чоловіка, який увечері 13 січня 2018 року за місцем проживання «неприродним способом зґвалтував сина своєї співмешканки – 5-річного хлопчика».

Ще один подібнйи випадок стався на Харківщині.

«Харківська область. У селі Балаклійського району затримано місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він вдень 13 січня у своїй квартирі намагався неприроднім способом зґвалтувати 11-річну дівчинку», – повідомив перший заступник голови Нацполіції.

Нагадаємо, у Польщі з 1 січня офіційно відкрито реєстр 768 найнебезпечніших сексуальних злочинців, зокрема рецидивістів і педофілів.

Telegram Channel