Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Любешові вчили людей, як шукати роботу

Волинь-нова

У Любешові вчили людей, як шукати роботу

З метою ознайомлення із загальноприйнятими правилами ділового спілкування, надання знань, які забезпечать ефективну підготовку до співбесіди з роботодавцем, формування у кожного пошукача роботи конкретних навичок щодо правильної поведінки під час співбесіди з роботодавцем у Любешівському районному центрі зайнятості, повідомляється на сторінці у «Фейсбуці», профорієнтатор Тетяна Клямар провела семінар з безробітними на тему: «Техніка пошуку роботи. Співбесіда з роботодавцем»

Слухачі семінару отримали корисні поради щодо сучасних вимог підготовки до спілкування з менеджерами з підбору персоналу компаній. Опрацювали питання, на які найчастіше доводиться давати відповіді на співбесіді. Безробітні отримали інформацію про сучасний варіант співбесіди при прийомі на роботу, який став використовуватись зовсім недавно, і його популярність зростає. Це Skype – співбесіда з роботодавцем, яку можна пройти безпосередньо у центрі зайнятості. Адже у такої співбесіди є свої переваги.

Учасники семінару взяли участь у обговоренні головних правил співбесіди, поділились своїм практичним досвідом. Всі разом навчались презентації своїх професійних та особистих якостей, про які хоче дізнатись роботодавець.

Учасники семінару взяли участь у обговоренні головних правил співбесіди, поділились своїм практичним досвідом. Всі разом навчались презентації своїх професійних та особистих якостей, про які хоче дізнатись роботодавець, аби оцінити чи перед ним саме та людина, яка може справитись з поставленими завданнями та обов’язками на робочому місці.

На завершення слухачі переглянули мультиплікаційний ролик «Пошук роботи».

Олена ВОЛИНЕЦЬ

Telegram Channel