Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Запоріжжі екс-керівник МВС області «віджав» зброї у колекціонера на 30 млн грн

Волинь-нова

У Запоріжжі екс-керівник МВС області «віджав» зброї у колекціонера на 30 млн грн

Провадження розпочали за заявою потерпілого після висвітлення в ефірі одного з телеканалів способу життя та статків колишнього Генерального прокурора України Пшонки В.П.

Прокуратура області повідомила про підозру одному з колишніх керівників ГУ МВС України в Запорізькій області, який у 2010 році за попередньою домовленістю з невстановленими особами заволодів раритетною зброєю відомого запорізького колекціонера, спричинивши збитків останньому на понад 30 млн грн, передає УНН з посиланням на прес-службу прокуратури області.

Один з колишніх керівників ГУ МВС України в Запорізькій області за попередньою домовленістю з невстановленими особами заволодів раритетною зброєю відомого колекціонера м.Запоріжжя.

"На днях прокуратурою Запорізької області повідомлено про підозру за ч. 5 ст. 191 КК України одному з колишніх керівників ГУ МВС України в Запорізькій області, який у 2010 році за попередньою домовленістю з невстановленими особами заволодів раритетною зброєю відомого колекціонера м.Запоріжжя, чим спричинив останньому збитків на загальну суму понад 30 млн грн," - йдеться в повідомленні.

Так, вказане кримінальне провадження було розпочато за заявою потерпілого після висвітлення в ефірі одного з телеканалів способу життя та статків колишнього Генерального прокурора України Пшонки В.П.

На даний час досудове розслідування триває, встановлюються інші особи, причетні до скоєння кримінального правопорушення, підозрюваний перебуває у розшуку у кримінальному провадженні, досудове розслідування у якому проводиться слідчими Генеральної прокуратури України.

 

 

 

Telegram Channel