Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На різдвяному шоу пригощатимуть кутею

Волинь-нова

На різдвяному шоу пригощатимуть кутею

Сьогодні о 19:00 у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі ім. Тараса Шевченка вчергове відбудеться грандіозне Концертне дійство «Коляда з Тетяною Ціхоцькою»

Як пише Руслан Теліпський у «Фейсбуці», вже стало доброю традицією для лучан розпочинати прийдешній рік у благодаті, відвідуючи з родиною дане святкове і театралізоване різдвяне дійство, яке не перестає дивувати і захоплювати глядачів щороку!!! Жоден концерт не обходиться без знаних популярних щедрівок та колядок на чолі з неперевершеним «Щедриком», але й доволі цікаво почути і маловідомі пересічному глядачеві композиції, повернені із забуття нашої народної спадщини – така як повстанська колядка «Ой, уставай, брате».

Волонтери, дружини бійців АТО та родини Небесного Легіону мають бажання поділитися з вами своїми кулінарними творіннями. Виручені кошти з «волонтерської» куті будуть спрямовані передусім на підтримку дітей, котрих війна відібрала батьків і безтурботне дитинство.

Вже втретє поспіль захід матиме і благодійну складову. Завдяки співпраці з організаторами концерту наші волонтери будуть за давнім християнським звичаєм запризволяти кутею усіх глядачів, персонал театру та учасників різдвяного дійства!

Для гостей приготували і приємний подарунок - можна буде скуштувати кутю від понад 10 господинь з різних куточків Волині. "Волонтери, дружини бійців АТО та родини Небесного Легіону мають бажання поділитися з вами своїми кулінарними творіннями. Виручені кошти з «волонтерської» куті будуть спрямовані передусім на підтримку дітей, котрих війна відібрала батьків і безтурботне дитинство", - повідомляє Руслан Теліпський. 

Telegram Channel