Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Луцьких нацгвардійців благословили на добру службу

Волинь-нова

Луцьких нацгвардійців благословили на добру службу

15 січня у військовій частині 1141 відбулися урочистості з нагоди початку нового навчального періоду 2018 року

Традиційно, заняття розпочалися з мітингу на плацу, куди завітали заступник начальника ГУНП у Волинській області – Козак Сергій Ростиславович, офіцер запасу військової частини Боярський Сергій Анатолійович, заступник військового комісара по роботі з особовим складом підполковник Ігор Володимирович Підлісний, заступник голови спілки ветеранів війни в Афганістані Оніщук Микола Степанович, йдеться на сторінці Військової частини 1141 Національної гвардії України м. Луцьк.

Значна увага зосереджувалась на порядку надання першої медичної допомоги, дотриманні заходів щодо запобігання загибелі особового складу та практичних прийомах надання першої психологічної допомоги.

Вступним словом командир військової частини, підполковник Гуртовський Василь Васильович, привітав особовий склад та наголосив на важливу роль навчання військовослужбовців, якісне проведення занять та їхню необхідність в службовий та позаслужбовий час. Також свої вітання військовослужбовцям висловили курсанти Національної академії Національної гвардії України, які проходять стажування на базі військової частини 1141 міста Луцька.

Після виступу запрошених, військовий священик (капелан) отець Сергій Лівончук освятив особовий склад та благословив присутніх спільною молитвою.

Розпочали заняття представники управління патрульної поліції міста Луцька з проведення інструктажу особового складу щодо змін в Правилах дорожнього руху та заходів безпеки під час керування транспортними засобами.

Продовжились заняття із доведення заходів безпеки в різноманітних ситуаціях, адже військовослужбовці щоденно із зброєю та використанням військової техніки виконують службово-бойові завдання з охорони громадського порядку та конвоювання підсудних. Значна увага зосереджувалась на порядку надання першої медичної допомоги, дотриманні заходів щодо запобігання загибелі особового складу та практичних прийомах надання першої психологічної допомоги.

Telegram Channel